Pagina 1 van 1

Aquaria Veldhuis

BerichtGeplaatst: Vr 06 Dec 2013 3:05
door veldhuisaquaria
Rockzolid River Stone Modules en Achterwanden:

Dit zijn de nieuwe stenen van Rockzolid, de stenen zijn van kunststof en met de hand gekleurd, de stenen zijn net echt en hebben het voordeel dat deze niet verkleuren en geen stoffen afgeven aan het water. Deze modules zijn in meerdere maten verkrijgbaar.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Ook heeft Rockzolid schitterende achterwanden:

De modules en achterwanden van ‘Rock Zolid’ zijn een verrijking voor uw aquarium en zijn ook nog eens zeer marktconform geprijsd.

Een module is opgebouwd uit een basislaag van polyester en een toplaag van een speciale combinatie, waardoor een keihard product ontstaat. De toplaag is met de hand gekleurd en kan door geen enkele aquariumbewoner worden beschadigd. Het materiaal is zwaarder dan water, waardoor het niet verlijmd hoeft te worden, maar eenvoudig los kan worden geplaatst.

Er zijn diverse modules en achterwanden te verkrijgen, waardoor de mogelijkheden oneindig zijn. Met de modules van ‘Rock Zolid’ is bijna elke biotoop te creëren die u voor ogen heeft, bijvoorbeeld Malawi, Tanganyika, Amazone en de modules zijn zelfs geschikt voor zeewater!


Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Kijk voor meer informatie op onze website: http://www.veldhuisaquaria.nl

Re: Aquaria Veldhuis

BerichtGeplaatst: Za 28 Feb 2015 12:42
door veldhuisaquaria
AANSTAANDE ZONDAG 1 MAART KOOPZONDAG


Afbeelding

NIEUWSBRIEF/AANBIEDINGEN:

http://www.aquariaveldhuis.nl/index.php?Nieuws&news=yes