Het Forum voor de liefhebbers van Malawi Cichliden...

JMB Cichlids

Bedrijven, sites en vrienden die MalawiFreaks steunen.

JMB Cichlids

Berichtdoor JMB » Ma 25 Mrt 2013 0:04

Wij van http://www.jmbcichlids.nl zetten ons in voor betaalbare LED verlichting en de verkoop van RockZolid producten.

LED verlichting:
Onze speciaal voor aquaria ontwikkelde led verlichting (IP68 = Waterdicht) welke is behuisd in geanodiseerd aluminium en in componenten hars is ingegoten. Onze led zijn zo krachtig, dat deze de conventionele T8 en T5, vele malen overtreft in lichtopbrengst, iets dat leidt tot een kostenbesparing qua energieverbruik. De leds welke worden gebruikt in onze aquarium led bars, zijn van het merk Epistar en geven per 1Watt verbruik, tot ca. 90Lumen p/led. De kleuren kunnen op bestelling naar smaak en toepassing worden aangepast, van Warm Wit (ca. 3.000 Kelvin) naar Helder Wit (tot ca. 20.000 Kelvin) voor de witte leds. Leds zijn ook verkrijgbaar (naar gelang het te dienen doel) in de kleuren blauw en rood ter (o.a. ter bevordering van de plantengroei en fotosynthese) Het grote voordeel van onze JMB IP68 Aquarium Led Verlichting, is dat deze niet behoeft te worden gekoeld en een minimum aan ruimte nodig heeft voor een perfecte installatie in de lichtkap. In het YouTube filmpje onderstaand, kunt U zien hoe de combinatie van de stones en modules zich verhouden met het effect van de in onze webwinkel aangeboden aquarium led verlichting.
Kunt u uw nieuwsgierigheid niet bedwingen, dan verwijs ik u naar onze website http://www.jmbcichlids.nl
Daar kunt u de meeste informatie vinden over de LED verlichting en de producten van RockZolid.

RockZolid:
RockZolid aquarium achterwanden, steen modules en kunstof stenen, zijn een verrijking voor Uw aquarium, ze geven niet alleen een zeer natuurlijkgetrouw beeld, maar zijn ook nog eens zeer markt conform geprijsd.
RockZolid Professionele Aquarium Achterwanden werden in 2011 in Nederland geïntroduceerd, de basis is polyester, door de speciale toplaag, welke met de hand is gekleurd, is er een keihard product ontstaan, welke door geen enkele aquarium bewoner kan worden beschadigd. Het materiaal is zwaarder dan water, behoeft dus in veel gevallen niet te worden verlijmd, maar kan eenvoudig los worden geplaatst.

Omdat de RockZolid producten tevens voor terraria en paludaria worden gebruikt, en handgekleurd zijn met gifvrije kleurstoffen, bevelen wij aan de producten voor aquarium gebruikt te behandelen met epoxy hars, zodat kleurbehoud is gewaarborgd. Vermeldenswaardig is, dat epoxy hars niet glimt onder water. Tevens raden wij aan de zaagkanten, na het op maat maken van de producten, te behandelen met epoxy hars. U kunt deze in 2 verschillende verpakkingen in onze web shop vinden.

Er zijn zo'n 10-15 verschillende type achterwanden, tientallen verschillende stenen, wortels, boomstronken en modules, zodat een aquarium onbeperkt kan worden ingericht voor het biotoop dat u voor ogen heeft, b.v. Malawi, Tanganyika, Amazone, etc., etc., de mogelijkheden zijn bijna onbegrenst (binnenkort ook achterwanden voor zeewater aquaria, welke gecombineerd kunnen worden met kunststof levend steen !!!!!)

Profilux:
GHL, Profilux Aquarium Computers. Deze alom geprerzen simulatie computer is geschikt om alle soorten van biotopen te simuleren, o.a. zons-Op en ONDER-gang, bewolking, bliksem, maanlicht, etc. Ook aansturing van alle benodigde aquarium apparatuur is met deze geavanceerde aquarium computer mogelijk, zoals o.a. aansturing van de pomp(en), strominspomp(en), kalkreactor, etc. maar ook voor de meting van o.a. temperatuur, Ph, Kh, Geleidbaarheid, zuurstof, e.d., kortom, te veel om op te noemen.

Nieuwsgierig?
Bekijk onze website www.jmbcichlids.nl of www.jmbwebshop.nl of neem contact met ons op via info@jmbcichlids.nl


Met vriendelijke groet,

Joep Bakker
JMB Cichlids
JMB
Malawifreaks Sponsor
Malawifreaks Sponsor
 
Berichten: 93
Geregistreerd: Di 24 Jan 2012 22:12

Dit forum wordt gesponsord door:

JMB Aqua Light

Burgemeester d. Kooimanweg 66
1444 DB Purmerend
tel: 06-23179952 info@jmbaqualight.nl

Terug naar MF Sponsors

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten

cron